WhatsApp Inzetten voor je bedrijf?

GIN Appcare: Klantenservice via WhatsApp, Facebook, Telegram of WeChat

Door GIN Appcare als een klantenservice tool te benutten, bevordert dit de klantretentie en loyaliteit aanzienlijk

Na Webcare is er een nieuwe hype ontstaan... Appcare! Verhoog ook het servicelevel door klanten, gebruikers, of leden live te woord te staan via WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram of WeChat..

Serviceverhogend en breed in te zetten voor je dienstverlening en klantenservice. 
 
Persoonlijke 1-op-1 communicatie. De berichten verschijnen niet openbaar. 
 
Geen extra trainingen nodig voor je klantenservice medewerkers. De skills hebben ze immers al. Daarnaast worden de vragen gewoon beantwoord via 1 dashboard.

WhatsApp Zakelijk is Laagdrempelig & Serviceverhogend

Je klanten maken er toch ook gebruik van?

Gewoon Simpel via 1 dashboard 


Breed inzetbaar

Meer dan 9 miljoen Nederlanders hebben bijvoorbeeld WhatsApp geïnstalleerd op hun smartphone. Heel laagdrempelig dus om even snel die belangrijke vraag te stellen.

 

Of het nu gaat om een bericht dat het pakketje verstuurd is of het afhandelen van een klacht. Met GIN Appcare is het eenvoudig mogelijk.

Waarom ingewikkelde IT-integraties als het ook makkelijk met 1 klantenservice tool kan. GIN Appcare beheert Whatsapp, FB, Telegram & WeChat in één!

GIN Appcare voor bedrijven

Naar groepen of individuen

CM's stabiele platform

CM zorgt voor een naadloze aansluiting van de social messaging apps zoals WhatsApp, Facebook, Telegram en WeChat en kunnen worden beheerd door verschillende medewerkers.

Behalve persoonlijke berichten kun je ook groepen benaderen wanneer je een leuke actie hebt of wanneer er storingen aan de webshop zijn.

CM heeft 17 jaar ervaring in het verwerken van miljoenen mobiele berichten per dag. Voor kleine en grote klanten wereldwijd. We weten daarom precies wat jij belangrijk vind als klant.

Bevindt u zich al op het medium waar uw klanten zijn?

CM © Copyright 2017

GIN Appcare is een product van CM

De toegevoegde waarde van Appcare voor uw bedrijf?

Laat hieronder u gegevens achter en wij zullen binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de mogelijkheden van Appcare voor uw bedrijf te bespreken. Uiteraard is dit 100% vrijblijvend.

100% privacy gegarandeerd!

1
2
3